..

OM TOTAL REHAB

Total Rehabs klinik vid Fridhemsplan är en specialistmottagning för besvär och skador som uppstår i muskler, leder och skelett. Här arbetar legitimerade naprapater, massörer med hög kompetens och lång erfarenhet inom diagnostik, behandling och rehabilitering. I Total Rehabs team finns även nutritionister och dietister med djup kunskap nutrition. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag och idrottsföreningar. Vi ger dig förebyggande vård samt undersökning och behandling av såväl akuta som kroniska besvär.

Vi om arbetar här är: (OBS! För att slippa skräppost så har vi bytt ut @ mot " i mail-adresserna nedan)

 

Thobias Karlsson, Leg. Naprapat
thobias"totalrehab.se
0736-98 60 66

Thobias arbetar som naprapat för idrottslag, företag samt privatpersoner. I över 10 års tid har Thobias arbetat med idrottsmedicinska behandlingar och har kvalificerat sig till Certified Sports Medicine Therapist. Thobias är vidareutbildad inom ortopedisk manuell terapi, stötvåg, andning samt akupunktur. Han håller utbildningar och kurser inom andningsfysiologi och andningsomskolning. Thobias är även specialist-utbildad inom löpteknik och löpomskolning. Författare till facklitteratur inom manuell medicin,Klinisk Relevans, Manuell Medicin (ICVE Förlag 2008). Grundare av Total Rehab.

 

Tomas Jörpeland, Leg. Naprapat
tomas"totalrehab.se
070-825 21 70

Tomas Jörpeland är Leg. Naprapat som finns i Total Rehabs klinik på måndagar och fredagar. Han jobbar däremellan som naprapat och tränare för Stockholm Top Gymnastics.

 

Sabina Litens Karlsson, Näringsfysiolog
sabina"totalrehab.se
0736-52 18 78

Sabina är näringsfysiolog och disputerad Toxikolog. Sabina är en erfaren föredragshållare. Hon arbetar mot privatpersoner med kostkonsultationer och kostregistreringar där hon utvärderar, planerar och optimerar kosthållningen efter individens mål och förutsättningar. Vid sidan av arbetet på Total Rehab arbetar Sabina som lärare på toxikologprogrammet på Karolinska Institutet.

 

Teresa Karlsson , Leg.Dietist
teresa"totalrehab.se
0736 98 60 68

Teresa är utbildad dietist på Göteborgs Universitet och har bland annat arbetat inom primärvården med barn och ungdomar, samt folkhälsoprojekt. Teresa arbetar med kostkonsultationer över internet, via skype och email. Vid sidan av arbetet på Total Rehab arbetar Teresa på Kalmar länssjukhus med diabetes, allergi, överkänsligheter, hjärt-och kärlsjukdomar samt KOL. Hon är även föreläsare för idrottslärarstudenter på Kalmar universitet. Teresa driver även matlagningskurser.

Här erbjuder vi följande tjänster:

Naprapatbehandling
620:-
Naprapatbehandling + stötvåg
670:-
Andning individuellt Teori/Praktik 75min

690:-

Massage 40 min

750:-
Fettmätning
250:-
Kostkonsultation
650:-
Kostregistrering
1250:-
Hälso/idrottsprofilen
1300:-

 

 
 
Adress:
Karlsviksgatan 16, 112 41 STOCKHOLM
Karlsviksgatan 16 är en parallellgata till S:t Eriksgatan som går från Fridhemsplan ner till Norr mälarstrand
Hit tar du dig lätt med :
Buss 1, 3, 4, 40, 49, 62 till Fridhemsplan eller buss 69 till Fridhemsgatan (ändhållplats).
Tunnelbanans gröna eller blå linje. Hållplats Fridhemsplan, uppgång mot Drottningholmsvägen.