VÅRA TJÄNSTER

För privatpersoner

Varför får man ont?

Smärta kan uppstå genom att samspelet mellan muskler och leder inte fungerar. Kroppen strävar efter en god total rörlighet och balans mellan muskler och leder. Detta gör att en nedsatt rörlighet och muskelfunktion måste kompenseras någon annanstans i kroppen.

Värk/smärta uppstår i de delar av kroppen som måste kompensera för den nedsatta rörligheten och muskelfunktionen. Smärttillstånd som; nackspärr, ländryggsbesvär, ischiasbesvär, musarm, spänningshuvudvärk och hälsenebesvär är exempel på besvär som kan uppkomma när muskler och leder överbelastas pga. dessa kompensationer.

Behandling
Vi börjar med att gå igenom din patientberättelse och utifrån den utför vi därefter en inledande undersökning. Behandlingen kan sedan bestå av massage, stretching och specifik ledbehandling som mobilisering och manipulation. Vid behov kompletteras behandlingen med akupunktur och strömbehandling.
Vi är specialiserade på problematik i muskler, leder och skelett. Behandlingen syftar till att minska smärtan och återställa kroppens naturliga förmåga till rörlighet, att återställa funktionen och att hjälpa dig att förebygga framtida besvär. Detta gör att fokuseringen ligger på orsaken till besvären och inte enbart på själva besväret.
Du får alltid personliga hemövningar, ergonomiska råd och en kunskap om bakomliggande orsak till dina besvär.