NYHETER

2010-06-17 Publicerad studie i The Journal of Rheumatology!

Total Rehabs Naprapat Charlott Nilsson har fått sin studie med inriktining på Whiplashsymptom publicerad i den vetenskapliga tidskriften The Journal om Rheumatology. Studien var en del av Charlotts examensarbete vid Naprapathögskolan som hon gjorde tillsammans med en kurskamrat. Klicka här för att läsa studien. Stort grattis Charlott!

2010-05-01 Distriktstandvården anlitar Total Rehab!

Distriktstandvården i Salem har insett värdet av att ha en frisk och välmående personal, Därför får de anställda regelbundna naprapatbehandlingar. Vi ni också få en friskare personal på ert arbete? Kontakta oss så berättar vi mer om vårt koncept

2010-03-20 Handbollsstudie!

Under våren och hösten 2010 kommer Martin Asker leg. Naprapat vid Total Rehab att handleda två studenter vid Naprapathögskolan i en studie där man kommer mäta skottprecisionen hos handsbollspelare. Målet är att utvärdera axelträning hos handbollsspelare i juniorålder på elitnivå. Läs mer här.

2009-09-17 5-årsjubileum på Total Rehab

I samband med att vi har varit aktiva i dagens lokaler i 5 år samt att vi har blivit fler medarbetare firar vi 5-årsjubileum. Under vecka 40-41 har vi förmånligare priser och utökade öppettider vid förstagångsbesök hos våra nya terapeuter. Läs mer här.

2009-09-01 Carl Hanssons rör & värme anlitar Total Rehab!

Carl Hanssons rör & värme väljer, som så många andra företag, att anlita Total Rehab. Personalen kommer under hösten att få regelbunden naprapatbehandling på sin arbetsplats samt vid akuta besvär, behandling på vår klinik, Vi hälsar Carl Hanssons rör & värme med personal varmt välkomna till oss på Total Rehab.

2009-08-28 Akuttider på helgerna!

Vi utökar nu vår helgjour och kommer i fortsättningen kunna ta emot akutbesök under lör-sö, enligt överenskommelse. Tidsbokning sker som vanligt per telefon.

2009-06-01 Trevlig sommar önskar vi på Total Rehab!
Vi önskar alla patienter och samarbetspartners en riktigt trevlig sommar. Under sommaren kommer vi ha öppet som vanligt på vardagarna. Vi kommer ha stängt följande lördagar; lör 6/6, lör 20/6. Resterande lördagar har vi öppet enligt överenskommelse.
2009-01-28 Vi blir ännu fler hos oss på Total Rehab!
För att möta den ökade efterfrågan på naprapatbehanling hos oss så kommer vi från och med februari 2009 att bli ännu fler på Total Rehab. Vi välkomnar naprapaterna Charlott Nilsson och Johan Lind till kliniken. Läs mer om Charlott och Johan här.
2009-01-27 Nya böcker på gång!
Total Rehabs naprapater Martin Asker och Thobias Karlsson arbetar just nu på fortsättningen i bokserien KLINISK RELEVANS. Böckerna beräknas komma ut i januari 2010.
2009-01-25 Hammarby Fotboll utvecklar sitt samarbete med Total Rehab!
Hammarby fotboll kommer i fortsättningen, förutom att få hjälp med kostupplägg, även att få behandling av Total Rehabs Naprapat Thobias Karlsson. Vi önskar Hammarby lycka till under kommande säsnong!
2008-11-01 Total Rehab får fler medarbetare!
Från och med november så blir vi fler här på Total Rehab. Vi välkomnar massageterapeuterna Marika och Sofia in i vårt arbetsteam, så nu kan du få en skön avkopplande massage i höstmörkret. Under november har vi dessutom specialpris på massage. Läs mer om Marika och Sofia här.
2008-10-03 Total Rehab introducerar stötvågsbehandling!
Nu kan vi erbjuda en sensationellt effektiv behandlingsmetod mot kroniska besvär såsom tennisarmbåge, hälsporre, hälsenbesvär och skuldersmärtor. Forskning visar på resultat där 80% är smärtfria efter endast tre behandlingar. Läs mer om stötvågsbehandling och vilka besvär som vi effektivt behandlar här.
2008-08-18 Rehabgruppen expanderar och blir Total Rehab.
Rehabgruppen Stockholm går igenom en stor expantions- och utvecklingsfas och i samband med det byter vi namn till Total Rehab.Läs mer här.
2008-08-18 Resultat från SKOP-undersökning 2008
Enligt en undersökning genomförd av SKOP skulle 3 av 5 (63%) svenskar gå till naprapat istället för vårdcentral vid ryggbesvär - om patientavgiften var densamma. Läs mer om SKOPs undersökning här.
2008-08-18 Utvärdering av Naprapati i Kalmar Läns Landsting
Behandling med naprapati har bedrivits i Västervik som ett 2-årigt projekt. Metoderna som använts i utvärderingen är patientenkät och telefonintervjuer med patienter. Läs mer om utvärderingen här.
2008-04-28 BTH Bygg väljer att samarbeta med Rehabgruppen Stockholm
BTH Bygg är måna om att deras anställda ska må så bra som möjligt. Därför väljer de Rehabgruppen Stockholm. Rehabgruppen Stockholms naprapater hjälper de anställda med behandling och rehabilitering av akuta och långvariga besvär. Dessutom har personalen på BTH Bygg gruppträning med personlig tränare varje vecka. Vi önksar BTH Bygg varmt välkomna som företagskund hos oss! Vill ditt företag också att personalen ska hålla friska och må så bra som möjligt? Klicka här.
2008-03-20 Prishöjning på naprapatbehandling
Från och med 2008-05-01 så kostar naprapatbhenadlingarna hos oss på Rehabgruppen Stockholm 450:-
2008-02-20 Hammarby IF anlitar Rehabgruppen Stockholm
Hammarbys herrlag i fotboll tar hjälp av Rehabgruppen Stockholms näringsfysiolog för att optimera deras kost. Vi önskar Hammarby lycka till under den kommande säsongen.
2008-01-07 Ny upplaga av "klinisk Relevans Manuell Terapi!
Rehabgruppen Stockholms naprapater Martin Asker och Thobias Karlsson arbeter just nu med en ny upplaga av pocketboken Klinisk relavans manuell medicin. Boken kommer ges ut av ICVE förlag. Förhopningsvis kommer den ut på marknaden i mitten av mars.
2007-01-08 Reahabgruppen Stockholm åker till Tallin!
Stockholms Elittalanggrupp i handboll åker i början på januari till Tallin för att spela Capitals Cup, en turnering för stadslagen i huvudstäderna runt Östersjön. Rehabgruppen Stockholms naprapat Martin Asker följer med som sjukvårdsansvarig. Vi önskar spelarna lycka till under turneringen!
2008-01-02 Folktandvården utökar sitt samarbete!
Allt fler företag inser värdet av att ha en frisk och välmående personal. Fler och fler Folktandvårdens kliniker anlitar nu Rehabgruppen Stockholm som ger personalen regelbunden behandling.Senaste klinikerna att ansluta är Medicinsk Tandvård Syd.
2007-12-01 Enebybergs IF väljer att samarbeta med Rehabgruppen Stockholm!
Enebybergs tennisspekare får hjälp av Rehabgruppen Stockholms naprapater när det gäller skadebehandling, rehabilitering och förebyggande träning. Vi önskar alla medlemmar lycka till under den fortsatta säsongen!
2007-05-22 Naprapati bättre än traditionell vård!
Naprapatbehandling av rygg- och nackbesvär har bättre effekt än traditionell och rekommenderad vård, visar en ny studie som gjorts på Karolinska Institutet i Stockholm. Läs mer här.
2007-05-05 Tyresö IF
Väljer att samarbeta med Rehabgruppen Stockholm. Under kommande säsong kommer spelarna få hjälp med behandling och rehabilitering samt förebyggande träning. Vi önskar Tyresö IF lycka til under kommande säsong.
2007-03-12 Skånela IF
Anlitar Rehabgruppen Stockhlom för att göra kostregistreringar på deras elitspelare. Vi önskar Skånela lycka till under den fortsatta säsongen. Vill du veta mer om kostregistrering och kostrådgivning, kontakta oss.
2006-11-20 Stockholms handbollsförbund
Använder Rehabgruppen Stockholms Idrottsprofil för optimera förutsättningarna för Stockholms handbollstalanger att prestera maximalt. Läs mer om idrottsprofilen här.
2006-08-25 Äppelviken/Smedslätten Tennisklubb
Tar hjälp av Rehabgruppen Stockholms naprapater när det gäller skadebehandling, rehabilitering och förebyggande träning. Vi önskar alla medlemmar lycka till under kommande säsong!
2006-06-02 Beijer Byggmaterial AB
Har som många andra företag insett värdet av att ha en frisk och välmående personal. Därför får personalen på Beijer Lissma regelbunden naprapatbehandling.
2005-05-19 Rehabgruppen Stockholm finns på plats under innebandy-VM!
Under innebandy-VM kommer Rehabgruppen Stockholms Naprapater, Martin Asker och Thobias Karlsson, att hjälpa spelarna med behandling. Vi önskar Sverige lycka till i VM!
2006-04-25 Bredbandsbolaget
Vill skapa en bättre hälsa och friskare personal på sin arbetsplats. Därför har de valt att få regelbundna naprapatbehandlingar på sin arbetsplats. Vill ni också få en friskare och välmående personal på ditt arbete? Kontakta oss!
2006-03-29 Presentation av knästudie
Under Naprapatförbundets årsmöte presenterade naprapaterna Martin och Thobias sin knästudie som gjordes förra året. Läs mer om främre knäsmärta och studien här.